Presto – Partner till Scandinavian Invitation 2019
Den 22 - 25 augusti kommer den europeiska golf-eliten till fantastiska Hills Golf & Sports Club strax söder om Göteborg. På Presto är vi på plats med mängder av aktiviteter som förenar nytta med nöje. Vi ser fram mot att träffa kunder, samarbetspartners och kollegor inom både vårt bolag och i branschen. Med över 70 000 besökare lär det bli full fart!
Hills Golf & Sports Club är stolt värdbana för Scandinavian Invitation 2019. Par 71-banan som rankas som en av Sveriges bästa, är en skogs- och parkbana som karaktäriseras av 18 unika hål med breda, böljande fairways och välplacerade bunkrar.
Om Hills Golf & Sports Club
Hills invigdes 2005 och fick snabbt rykte om sig att vara en utmaning med högklassig risk-reward. Med fantastiska naturupplevelserna längs banan har Hills sedan starten lockat spelare från hela världen. 2014 nyinvigdes banan efter 2,5 års hårt arbete. Proffsgolfaren och delägaren Johan Edfors fick uppdraget att redesigna Arthur Hills och Steve Forrests berömda skapelse, som stod klar 2005. Hills greener är uppbyggda enligt USGA-normer vilket skapar en fin spelyta samtidigt som det ger perfekta förhållanden för gräset. Hela anläggningen har designats för att smälta in i det vackra Sandsjöbackareservatets natur där stor hänsyn har tagits till växtlighet och djurliv runtomkring. Hills har sex olika tees, från 3 936 meter till 6 451 meter, som passar för alla typer av spelare. Här blir varje slag en rolig utmaning tack vare naturens och banans förutsättningar och banan blir vad man gör den till: svår och utmanande för dig med en högre nivå på spelet, spelbar och utvecklande för nybörjare och golfmotionärer. Hills Klubbhus anses av många vara Sveriges trevligaste och vackrast belägna, med en magnifik entré och en storslagen utsikt mot hela åtta av banans 18 hål.
Presto på Hills
Händer det på Hills kommer vi vara med, ProAm tävling, Tournament Set Up, företagsgolf och VIP Clinic är bara några av alla aktiviteter vi planerar för. Vår lounge i eventområdet kommer vara fullsatt med besökare och laddad med aktiviteter som vi för närvarande jobbar fram. Golf och golfande kommer naturligtvis vara ett naturligt samtalsämne, men vi kommer definitivt prata Fire Risk Management då vi vet att tryggheten det kan ge våra kunder gör att man kan svinga och putta lugnare och mer koncentrerat. It’s good for your game, helt enkelt. Vi planerar även ytterligare överraskningar och händelser inom ramen för eventet. Eller helt utanför.